Om mig

Min första kontakt med magi ägde rum när mina äldre bröder trollade med kort, mynt och tändstickor. Jag minns fortfarande hur fascinerad jag blev och sedan den dagen ville jag själv lära mig allt om trolleri.
Mitt intresse har hållit i sig genom åren och jag har skapat en trolleriföreställning som inte bara innehåller stark magi utan som också hjälper till att skapa en glad och uppsluppen stämning på ert event.
De allra flesta magiker är självlärda och/eller har någon mentor. Jag har ägnat många år åt denna konstform och jag har även haft flera av världens allra främsta magiker som lärare och mentorer.
Genom magin har jag fått träffa många intressanta människor, både magiker och lekmän och jag har fått se många spännande platser runtom i världen.

Som magiker blir man aldrig fullärd, det finns alltid nya saker att lära och upptäcka.
Jag är för övrigt trebarnsfar, akademiker med ett människovårdande yrke samt bosatt i centrala Stockholm.

MIN MAGI
Jag strävar alltid efter att skapa starka och visuella magiska effekter som får åskådare att förundras. För mig är det viktigt att tidigt etablera ett slags kontrakt mellan mig och publiken. Jag är inte där för för min egen skull, för att glänsa och visa upp mina färdigheter. Jag är där för publikens skull, för att vi tillsammans ska kunna skapa en både rolig och stark upplevelse som förhoppningsvis varar längre än det aktuella eventet.
Jag erbjuder inte bara en magisk show, jag erbjuder någonting mer…

Jag inbillar mig att den som arrangerar ett event eller en fest fasar för att stämningen ska bli stel och att gästerna ska känna sig uttråkade och i allra värsta fall lämna tidigt och inte alls minnas eventet eller festen som en rolig och trevlig upplevelse. Min magi trollar bort alla dessa farhågor!

Jag kan mingla runt när gästerna kommer och underhålla med engagerande trolleri som får folk att slappna av och ha roligt. Jag kan också ha en scenshow på ca 30 min där alla gäster tillsammans får uppleva en engagerande trolleriföreställning med mycket magi och humor. Det behöver inte vara antingen eller, kombinationen mingeltrolleri och scenshow är enligt min erfarenhet det mest lyckade konceptet.